Доступність посилання

ТОП новини

Міністр Стець звинувачує концерн РРТ у сприянні сепаратистам


Міністр інформаційної політики України Юрій Стець
Міністр інформаційної політики України Юрій Стець

Міністр інформаційної політики України Юрій Стець звинувачує Концерн радіомовлення, радіозвʼязку і телебачення, а також особисто його керівника Олександра Півнюка у сприянні поширенню теле- і радіосигналу російських і сепаратистських каналів на контрольованій бойовиками частині Донбасу.

«Урядова комісія має розібратися, чому весь цей час керівництво цього концерну не допомагало відновлювати мовлення українських телеканалів і радіостанцій на сході, а сприяло тому, що, наприклад, представники луганської філії концерну РРТ працювали в Луганському ОРТПЦ і обслуговували передавачі, які використовувалися для трансляції телеканалів так званих «ДНР» і «ЛНР», а також російських телеканалів», – розповів Юрій Стець Радіо Свобода.

Прес-служба концерну РРТ у своєму офіційному повідомленні заявила про інформаційну кампанію проти генерального директора і порівняла звинувачення Олександра Півнюка з «часами Сталіна та Берії». У концерні радять дочекатися висновків урядової комісії.

Концерн радіомовлення, радіозвʼязку і телебачення є підрозділом Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України.

XS
SM
MD
LG