Доступність посилання

ТОП новини

Рада зупинила акредитацію російських журналістів у держорганах України


Верховна Рада підтримала проект постанови «Про тимчасове призупинення акредитації журналістів і технічних працівників деяких засобів масової інформації Російської Федерації при органах державної влади». За це проголосували 239 депутатів з 293 присутніх.

«Зважаючи на особливу ситуацію деякі ЗМІ РФ фактично ведуть інформаційну війну навіть всередині держави. Метою постанови є попередження інформаційних загроз», – сказала з трибуни автор проекту депутат від «Блоку Петра Порошенка» Ірина Фріз.

Рада призупинила акредитацію російських ЗМІ в держорганах
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:02:11 0:00

Визначати, яким російським ЗМІ заборонено працювати в держорганах, а яким ні, буде СБУ. Проект передбачає призупинити акредитацію російським журналістам в органах державної влади на час проведення АТО.

Напередодні журналіст телеканалу «Росія», акредитований на саміті в Мінську, звинуватив президента України Петра Порошенка в обстрілах мирного населення на Донбасі.

Журналіст російського телеканалу Lifenews гавкав і намагався вкусити українських журналісток, які висвітлюють переговори за участю глав держав «нормандської четвірки» у Мінську.

XS
SM
MD
LG