Доступність посилання

ТОП новини

Херсонці зібрали книги для дітей із зони АТО


Понад сто п’ятдесяти книжок зібрали мешканці Херсону для дітей, що живуть у зоні проведення АТО, під час акції «Подаруй книгу дитині на Сході України», яку провела Херсонська обласна наукова бібліотека імені Гончара.

Сьогодні, у останній день акції, співробітники бібліотеки, передали зібрані книжки координатору Херсонського центру допомоги військовим Галині Уманець.

Як сказала під час передачі завідувач відділом мистецтв бібліотеки Тетяна Краснолуцька, акція по збору книжок – перший захід започаткованого бібліотекою проекту «Херсонщина, підтримуй солдата!», у рамках якого планується провести як благодійні, так і просвітницькі заходи з метою підтримати українську армію, мирне населення на Сході України та сприяти патріотичному вихованню молоді.

«Сьогодні вранці ми отримали сумну звістку про загибель протягом минулої доби трьох херсонців. Вони полягли у боях на Донбасі. Те, там коїться зараз, дає нам привід вважати, що і армія, і мирне населення ще довго будуть потребувати допомоги», − сказалакоординатор Херсонського центру допомоги військовим.

XS
SM
MD
LG