Доступність посилання

ТОП новини

Бойовики посилили інтенсивність обстрілів Маріупольського напрямку – штаб АТО


Бойовики посилили інтенсивність обстрілів на Маріупольському напрямку, повідомив прес-офіцер штабу АТО Анатолій Стельмах.

«Поблизу селища Широкине злочинці вели вогонь по наших позиціях з танків, 13 разів завдали вогневих ударів з артилерії і мінометів… Противник також застосовував танки. Основний удар ми зараз говоримо – приймає Широкине», – заявив він.

Крім того, за словами Стельмаха, бойовики обстріляли з реактивних систем залпового вогню в Донецькій області «п’ять разів Авдіївку, чотири – Дослідне, вісім Піски і Водяне».

У Луганській області за минулу добу бойовики обстріляли позиції сил АТО тричі, повідомив речник. Загалом, за його словами, за добу зафіксували 46 обстрілів.

Водночас, за словами Стельмаха, по усій лінії розмежування цієї ночі інтенсивність обстрілів зменшилась.

Сепаратисти на своїх сайтах звинувачують українських військових у порушенні режиму перемир’я. За їхніми словами, були обстріляні Вуглегірськ, Саханка, Широкине, Дебальцеве Донецької області.

За умовами домовленостей, досягнутих минулого тижня в Мінську, з півночі 15 лютого мав настати режим припинення вогню. Порушення цього режиму відбуваються постійно, сторони звинувачують у цьому одна одну й заперечують свою вину.

XS
SM
MD
LG