Доступність посилання

ТОП новини

Влада своїм цькуванням довела Михайла Чечетова до самогубства – «Опозиційний блок»


Михайло Чечетов
Михайло Чечетов

Партія «Опозиційний блок» у своїй заяві, поширеній в суботу, звинуватила українську владу у доведенні до самогубства екс-депутата, багаторічного члена Партії регіонів Михайла Чечетова. Про це йдеться на сайті партії.

«Українська влада своїм цинічним цькуванням і публічними приниженнями довела Михайла Чечетова до відчайдушного самогубства. Ось тому «Опозиційний блок» вважає винуватою в смерті Михайла Чечетова саме сьогоднішню українську владу. І ми вважаємо це доведення беззахисного політичного пенсіонера до самогубства злочином проти людяності», – йдеться у заяві.

«Довівши країну до економічного краху, через страх за свою особисту долю, влада сьогодні готова йти на нечувані репресії проти опозиції. Нинішня диктатура рухається шляхом політичних замовлень, як це зараз відбувається в справах Олександра Єфремова, Геннадія Кернеса і Олександра Попова. Вона (влада – ред.) не в змозі дістати втікача Віктора Януковича і його оточення, але переслідує тих, хто продовжує жити і працювати у своїй країні», – йдеться в заяві «Опозиційного блоку».

Реакції з Адміністрації президента чи Кабміну на такі звинувачення партійців наразі немає.

Про смерть колишнього заступника голови фракції Партії регіонів Михайла Чечетова стало відомо у суботу. Він покінчив життя самогубством, вистрибнувши з вікна 17-го поверху своєї квартири.

Генеральна прокуратура підозрювала Чечетова у зловживанні владою або службовим становищем і службовому підробленні. Він був одним із фігурантів справи про організацію та проведення 16 січня 2014 року голосування у Верховній Раді за «диктаторські законопроекти», що були спрямовані на перешкоджання проведенню мирних акцій протесту. 21 лютого суд арештував Чечетова, але 23 лютого за нього внесли заставу.

XS
SM
MD
LG