Доступність посилання

ТОП новини

Депутат Верховної Ради Олексій Гончаренко затриманий у Москві


Депутат Верховної Ради Олексій Гончаренко
Депутат Верховної Ради Олексій Гончаренко

Депутат Верховної Ради Олексій Гончаренко, який представляє у парламенті Одесу, затриманий у Москві на ході пам’яті вбитого 27 лютого Бориса Нємцова. Про це повідомив сам Гончаренко на своєму блозі на «Українській правді».

«Мене затримала поліція. Відвели в автозак, відбирали паспорт. Потім паспорт повернули і вивели з автозаку, вдарили. Зараз тримають біля автозаку, не відпускають. Я нічого не викрикував, плакатів та прапорів не ніс – затримали просто за футболку», – написав Гончаренко.

Олексій Гончаренко справді сьогодні перебуває в Москві, де брав участь у жалобних заходах пам’яті Нємцова. Фотографії на підтвердження цього політик розмістив на своій сторінці у Facebook.

Харківський проросійський діяч Костянтин Долгов твердить, що це він зателефонував «представнику Слідчого комітету Російської Федерації з вимогою затримати Олексія Гончаренка». Долгов стверджує, що Гончаренко «причетний до спалення людей в Одесі 2 травня».

Сьогодні в Москві та багатьох інших містах Росії відбуваються заходи, присвячені пам’яті вбитого 27 лютого Бориса Нємцова. У російській столиці, за оцінками організаторів акції, у ході беруть участь кількадесят тисяч людей.

XS
SM
MD
LG