Доступність посилання

ТОП новини

Ігор Коломойський «таємно» прийшов у Верховну Раду (ВІДЕО)


Він взяв участь у засіданні спеціальної контрольної комісії з питань приватизації, яке ніде не було анонсовано. Ексклюзивний репортаж програми СХЕМИ

Ігор Коломойський – український олігарх при владі. Керівник Дніпропетровщини, власник потужного медіахолдингу, співвласник одного з найбільших українських банків «ПриватБанк», авіакомпанії «Міжнародні українські авіалінії», нафтопереробних заводів та мережі автозаправок. Людина, що має величезний вплив на політику та економіку країни. Багато хто вважає, що саме завдяки репутації та діям Коломойського Україна втримала Дніпропетровщину від можливого захоплення влади бойовиками-сепаратистами.

Та чи настільки він однозначно позитивний персонаж, коли мова йде про заробляння грошей його бізнес-імперії за рахунок держави? Де для Коломойського закінчується патріотизм та починається виключно бізнес-інтерес?

Одним з тих, хто системно доводить, що Ігор Коломойський часом діє в інтересах свого бізнесу на шкоду державі, є народний депутат, колишній журналіст Сергій Лещенко. Вони двоє днями зустрілись у парламенті на засіданні спеціальної контрольної комісії з питань приватизації, яке ніде не було анонсовано.

Журналісти програми Радіо Свобода та «Першого національного» – «Схеми» – були єдиною знімальною групою, що потрапили на засідання. До Вашої уваги ексклюзивний відеорепортаж Сергія Андрушка.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG