Доступність посилання

ТОП новини

МВС: суд арештував військових, які збили пішоходів у Костянтинівці


В’ячеслав Аброськін
В’ячеслав Аброськін

Краматорський міський суд постановив утримувати під вартою двох військових, затриманих через ДТП у Костянтинівці Донецької області, внаслідок якого загинули дитина. Про це у Facebook повідомив керівник управління МВС у Донецькій області В’ячеслав Аброськін.

Напередодні Міністерство оборони України повідомило, що, за попередніми даними, військовий за кермом броньованого тягача, який збив пішоходів у Костянтинівці, був у нетверезому стані.

Як наголосили у відомстві, були затримані двоє військовослужбовців, яких підозрюються у скоєнні цього злочину, а командир їхнього підрозділу відсторонений від виконання службових обов’язків. Військова прокуратура розпочала слідство.

Голова Донецької ОДА Олександр Кіхтенко заявив, що видав розпорядження про обмеження продажу алкоголю військовим.

16 березня в Костянтинівці українська військова машина наїхала на пішоходів, унаслідок чого 8-річна дівчинка загинула на місці, до лікарні потрапила жінка. Того ж дня близько ста осіб палили шини біля гуртожитку, де живуть військові, і побили кілька вікон. Потім іще близько 30 осіб перекрили вулицю біля місця пригоди й перекинули автомашину ДАІ.

Жителі Костянтинівки вважають, що дитину збили п'яні військові
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:02:47 0:00

XS
SM
MD
LG