Доступність посилання

ТОП новини

Коломойський і його команда торік вчинили подвиг – Геращенко


Депутат Верховної Ради України Антон Геращенко
Депутат Верховної Ради України Антон Геращенко

Колишній голова Дніпропетровської облдержадміністрації Ігор Коломойський і його заступники відіграли позитивну роль у 2014 році, коли не допустили у своїй області донецького чи луганського сценаріїв. Про це у Facebook написав депутат Верховної Ради України Антон Геращенко.

«Багато методів, які вони використовували, не завжди були законні. Це правда», – відзначає Геращенко.

«Кажуть, що у Дніпропетровську не було штурмів адміністрації на відміну від Донецька, Луганська, Харкова тому, що низка російських агентів, визначених ГРУ на роль дніпропетровських губарєвих, болотових і безлерів, одразу після призначення Коломойського були вивезені на прогулянку до лісу, де з ними була проведена роз’яснювальна робота щодо того, як треба любити Україну. І загрозу сепаратизму в Придніпров’ї як рукою зняло», – пише депутат Верховної Ради.

Геращенко також відзначає, що «народ України після Майдану став вимогливішим і жорстокішим до тих, кого він привів до влади».

«Народ хоче того, щоб Україна йшла шляхом до Європи, а значить, щоб при владі були професійні політики та менеджери, а не особи з обкладинки «Форбс», що захищають свій вплив на державний сектор економіки», – вважає депутат Верховної Ради України Антон Геращенко.

Уночі 25 березня після зустрічі президента України Петра Порошенка з головою Дніпропетровської облдержадміністрації Ігорем Коломойським глава держави прийняв відставку керівника області.

Ігор Коломойський став головою облдержадміністрації 2 березня 2014 року. Його призначив Олександр Турчинов, який після втечі з України Віктора Януковича і членів його уряду у статусі голови Верховної Ради став виконувачем обов’язків президента України.

На цю ж тему:

«Очевидно, президентом вибраний дуже високий критерій, що стосується бізнесменів на посадах» далі

25.03.2015
Після публічності конфлікту відсутність рішення Порошенка про відставку Коломойського не зрозуміли б на Заході – експерт

Новим головою Дніпропетровщини може стати Валентин Резніченко далі

XS
SM
MD
LG