Доступність посилання

ТОП новини

Радіостанція «Лідер» із медіа-холдингу ATR припинила мовлення


Мітинг підтримки телеканалу АТR у Сімферополі
Мітинг підтримки телеканалу АТR у Сімферополі

Сьогодні, 31 березня, у Криму радіостанція «Лідер», яка входить до медіа-холдингу кримськотатарського телеканалу АТR, припинила мовлення.

Як повідомляє кореспондент «Крим.Реалії», ведуча Світлана Разіна у прямому ефірі подякувала радіослухачам за увагу, після чого мовлення в FM-діапазоні було вимкнено. Наразі на хвилі 106.6 в ефірі зберігається тиша.​

Як повідомляє «Крим.Реалії», сьогодні, 31 березня, на телеканалі ATR проходив день відкритих дверей. До офісу прийшли близько сотні кримських татар, щоб підтримати свій національний телеканал.

З 1 квітня ATR може припинити мовлення. Це відбудеться у тому випадку, якщо телеканалу не вдасться до кінця поточного місяця зареєструватися як ЗМІ згідно з російським законодавством.

Телекомпанія кілька разів подавала документи в Роскомнагляд, але їх повертали назад з різних причин. Аналогічні проблеми мають й інші ЗМІ, що входять до медіа-холдингу ATR – дитячий кримськотатарський телеканал Lale, FM-радіостанції «Мейдан» і «Лідер», а також інтернет-видання «15 хвилин».

XS
SM
MD
LG