Доступність посилання

ТОП новини

Кримське інформагентство QHA переїжджає до Києва


Гаяна Юксель
Гаяна Юксель

Інформаційне агентство Кримські новини QHA переїжджає працювати до Києва. Про це «Крим.Реаліі» повідомила директорка QHA Гаяна Юксель.

За її словами, агентство не змогло отримати ліцензію від «Роскомнадзора», і тому не може зараз здійснювати діяльність у Криму.

«Якщо чесно, дуже боляче, що доводиться залишати Крим, тому що діяльність такого регіонального ЗМІ з яскраво вираженою етнічної компонентою, як наше, взагалі немислимо поза Кримом. Розумію, що емоціям не місце, але ми дуже хотіли залишитися саме у Криму. Зараз йде організаційний етап. Ми будемо намагатися зробити все від нас залежне, щоб здійснювати законну професійну діяльність у Криму», – зазначила Юксель у середу, 1 квітня.

Телеканал ATR та інші ЗМІ, які входять до медіахолдингу ATR – дитячий кримськотатарський телеканал Lale, FM-радіостанції «Мейдан» і «Лідер», припинили як аналогове, так і супутникове мовлення, оскільки, незважаючи на неодноразові спроби, не змогли отримати ліцензії «Роскомнадзора».

Без російської реєстрації також залишилися інтернет-видання «15 хвилин» та Інформаційне агентство «Кримські новини» QHA.

Інформаційне агентство «Кримські новини» розпочало свою діяльність у Криму у 2006 році. Має свідоцтво про державну реєстрацію інформаційного агентства як суб’єкта інформаційної діяльності № 124 від 14 березня 2005 року.

XS
SM
MD
LG