Доступність посилання

ТОП новини

На Луганщині бойовики пробували збити власний безпілотник – ОДА


Голова Луганської області Геннадій Москаль (архівне фото)
Голова Луганської області Геннадій Москаль (архівне фото)

За минулу добу обстрілу на Луганщині тривали, під час одного з зіткнень бойовики спробували збити власний безпілотник. Про це йдеться у повідомленні Луганської обласної військово-цивільної адміністрації у «Фейсбуці».

«Близько 10-ї вечора над позиціями наших силовиків з’явився ворожий безпілотник, по якому бойовики, не розібравшись, відкрили вогонь із кулеметів і 30-міліметрової гармати. Снаряди залітали й вибухнули в тому числі й на території Троїцького, однак серйозних пошкоджень не завдали. Інформації про постраждалих серед мирного населення та військових немає», – поінформували в адміністрації.

Два зіткнення сил АТО із бойовиками напередодні відбулися біля населеного пункту Кримське. Крім того, у Троїцькому, що у Попаснянському районі, бойовики обстріляли позиції українських військових із протитанкового гранатомета і мінометів, повідомили в адміністрації області.

Сепаратисти ситуації на Луганщині поки не коментували. Раніше цього тижня вони неодноразово звинувачували у порушенні «режиму тиші» українських військових.

XS
SM
MD
LG