Доступність посилання

ТОП новини

Бій у Трьохізбенці закінчився, є поранені – Москаль


Бій у Трьохізбенці Луганської області закінчився, у результаті сутички були поранені кілька українських військових, повідомляє голова Луганської ОДА Геннадій Москаль.

«Близько 12.20 бойове зіткнення у Трьохізбенці закінчилося. Сьогодні о 10.30 бойовики (за даними, що уточнюють, це було кілька диверсійно-розвідувальних груп) підійшли до зруйнованого мосту через Сіверський Донець і спробували прорватися через лінію розмежування у Трьохізбенку. Спалахнув бій, який тривав понад дві години. Під час зіткнення бойовики крім автоматів застосували крупнокаліберні кулемети, міномети, гранатомети та скорострільні зенітні гармати. Атаку ворога відбито, прориву у село не допущено.

Після 12.20 у Трьохізбенці поки тихо», – повідомив Москаль.

Сепаратисти нічого не повідомляють про бій біля Трьохізбенки.

За інформацією штабу АТО, упродовж нинішньої доби бойовики щонайменше 36 разів обстрілювали українські позиції. Сепаратисти ж повідомляють про 78 обстрілів їхніх позицій з боку українських військових.

12 лютого лідери України, Франції, Німеччини і Росії домовилися про припинення вогню на Донбасі від 15 лютого, а також відведення важкого озброєння від лінії розмежування. Проте домовленості повністю не виконуються, сторони конфлікту обвинувачують одна одну в порушенні режиму припинення вогню.

XS
SM
MD
LG