Доступність посилання

ТОП новини

Льовочкіна і Клюєва викликають на допит через вбивство Калашникова


Олег Калашников
Олег Калашников

Народного депутата від «Опозиційного блоку» Сергія Льовочкіна та позафракційного Сергія Клюєва викликають на допит як свідків у справі про вбивство колишнього регіонала Олега Калашникова, повідомляють у МВС.

«У рамках розслідування кримінального провадження за фактом умисного вбивства екс-депутата Олега Калашникова у слідчих Головного слідчого управління МВС України виникла необхідність допитати як свідків Льовочкіна Клюєва», – повідомили у МВС у понеділок, 25 травня.

«Метою процесуальної дії є встановлення обставин знайомства загиблого Калашникова з Льовочкіним та Клюєвим. Крім того, слідчі з’ясовуватимуть їхні відносини, коло спілкування, наявність можливих боргових зобов’язань, конфліктних ситуацій, погроз, спільних проектів, у тому числі пов’язаних із Партією регіонів та передвиборчою компанією», – додали у МВС.

15 квітня у Києві вбили депутат Верховної Ради п’ятого скликання, регіонала Олега Калашникова. МВС розглядає низку версій: про політичну діяльність Калашникова, його бізнес-інтереси, зокрема щодо позик і боргів, особисті відносини та пограбування.

XS
SM
MD
LG