Доступність посилання

ТОП новини

«Янукович відмовився від страусів, як Путін від своїх солдатів» (огляд соцмереж)


Інтерв’ю позбавленого звання президента України Віктора Януковича сколихнуло соціальні мережі

22 червня Віктор Янукович, який був президентом України у 2010-2014 роках і втратив звання президента за законом від 18 червня 2015 року, дав інтерв’ю ВВС.

Сказане ним пожвавило соціальні мережі, де один за одним з’являються численні жарти і фотожаби.

Також у соцмережах активно обговорюють події у столиці Вірменії, де відбувалися акції проти підвищення цін на електроенергію.

Віктор Янукович, відповідаючи на запитання журналіста ВВС, відхрестився від зоопарку в Межигір’ї, де після його втечі активісти виявили рідкісних птахів та тварин.

«Що поганого в тому, що я підтримував цих страусів? Що поганого в цьому? Ну, вони просто жили там. А мені що, закрити очі, ходити і нічого не бачити?», – відповів він.

Саме ця фраза найбільше припала до душі користувачам соціальних мереж і фотошоперам. Тож уже за кілька годин після інтерв’ю мережу заполонили численні іронічні жарти про страусів та Януковича.

  • Зображення 16x9

    Любов Багацька

    Web/SMM-редактор програми «Схеми» (спільний проект Радіо Свобода та каналу «UA:Перший»). На Радіо Свобода з квітня 2014 року. Закінчила Інститут журналістики Київського Національного університету імені Тараса Шевченка. Займалася громадською діяльністю. Працювала літературним редактором (Видавництво «Махаон-Україна»), культурним та книжковим оглядачем. Дописувала у видання «Українська правда», «День», «Український тиждень», «Zaxid.net», «Україна молода», УНІАН, «Лівий берег», «Літературна Україна» та інші.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG