Доступність посилання

ТОП новини

Нацгвардія: унаслідок сутичок 31 серпня біля Верховної Ради загинули 3 бійці


Поранений боєць біля Верховної Ради, 31 серпня, 2015 року
Поранений боєць біля Верховної Ради, 31 серпня, 2015 року

Від травм, отриманих під час сутичок під Верховною Радою 31 серпня, у лікарні помер вже третій боєць Національної гвардії.

Як повідомляє прес-служба Нацгвардії, солдат, 1995 року народження, отримав важкі осколкові поранення внаслідок вибуху, у нього була відкрита черепно-мозкова травма та проникаюче поранення грудної клітини.

Про смерть ще одного бійця також повідомила народний депутат України, радник президента України Ольга Богомолець.

Вчора від отриманих поранень загинув один боєць Нацгвардії, сьогодні вранці у лікарні помер ще один поранений солдат.

Раніше сьогодні у Міністерстві внутрішніх справ України повідомляли, що 10 правоохоронців, поранених внаслідок вчорашніх сутичок під Верховною Радою, 10 перебувають у тяжкому стані.

Як заявив речник МВС Артем Шевченко, загалом внаслідок сутичок постраждала 141 людина, із них – 131 міліціонер і боєцьНацгвардії.

Під стінами українського парламенту в Києві 31 серпня виникли сутички після того, як Верховна Рада підтримала в першому читанні зміни до Конституції щодо децентралізації. Протестувальники почали наступ на будівлю Верховної Ради, яку охороняв кордон правоохоронців. За даними МВС, у бік правоохоронців кинули бойову гранату. Один боєць Нацгвардії 31 серпня внаслідок отриманих поранень загинув.

Згодом у міліції повідомили про затримання 30 людей, зокрема і підозрюваного у киданні гранати, нині затримані 18 людей, ще 13 осіб – відпустили.

На цю ж тему:

01.09.2015
МВС викликає на допит Тягнибока та ще 5 членів «Свободи» через сутички біля Ради

МВС опублікувало фотографії участі представників «Свободи» у сутичках далі
XS
SM
MD
LG