Доступність посилання

ТОП новини

Палестинська сторона заявляє про вбивство підлітка ізраїльською поліцією


(ілюстраційне фото)
(ілюстраційне фото)

Ізраїльські поліцейські застелили у Єрусалимі палестинського підлітка. Це сталося у неділю, 29 листопада, наступного дня після того, як через сутички у цьому місті було поранено двоє людей, а нападник застрелений.

За повідомленням палестинської сторони, пізно ввечері у неділю ізраїльська прикордонна поліція застрелила 17-річного Аймана Саміха Абассі під час сутичок у Єрусалимі.

У заяві поліції Ізраїлю мовиться, що у районі Рас-аль-Амуд офіцери відкрили вогонь по палестинцеві, який тримав пляшку з запальною сумішшю, після того, як вони потрапили під ракетний обстріл. Але ізраїльська сторона не могла підтвердити, чи вони влучили у палестинця.

Вранці 29 листопада палестинець вдарив ножем і несильно поранив ізраїльського поліцейського на сході Єрусалима. Після цього поліцейські застрелили його. Також була поранена жінка на автобусній зупинці на заході Єрусалима.

З середини вересня під час нападів палестинців загинули 19 ізраїльтян. Було вбито також 97 палестинців, 62 з яких, за даними ізраїльської сторони, були нападниками. Інші загинули під час сутичок з ізраїльськими силами безпеки.

XS
SM
MD
LG