Доступність посилання

ТОП новини

Просувати бренд «Україна» в світі повинен кожен – Ведмідь


Не звертати увагу на українців просто неможливо – Ведмідь
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:08:52 0:00

«На нас не можна не звертати увагу. Ми для світу – театр, інколи драматичний, інколи комедійний. Українська драма дуже приваблює світ»

Просувати бренд «Україна» у світі повинен кожен. Адже глобальний світ дає для цього всі інструменти. Про це в ефірі програми «Молодь плюс» сказав засновник Postmen Ярослав Ведмідь. За його словами, не звертати увагу на українців просто неможливо, а «українська драма дуже приваблює світ». Тож це треба використати для розвитку і побудови нової країни.

Ми виникаємо кожні десять років як величезна надія для всіх
Ярослав Ведмідь

– Україна – дуже драматична історія для світу. Ми виникаємо кожні десять років як величезна надія для всіх.

Однак ми злили самі себе через нестачу досвіду та відволікання на світову увагу. Ми забули, що це шанс використати світову увагу, щоб вибудувати нову Україну.

Ми для світу – театр, інколи драматичний, інколи комедійний. Українська драма дуже приваблює світ
Ярослав Ведмідь

На нас не можна не звертати увагу. Ми для світу – театр, інколи драматичний, інколи комедійний. Українська драма дуже приваблює світ.

Під час Майдану ми боролися за новий простір для самореалізації, а зараз іде боротьба за фізичний простір.

Просувати бренд «Україна» в світі повинен кожен. Ми показуємо ці іміджеві картинки, але ми не думаємо про наші сутності.

Кожен має собі поставити запитання: а чого я не займаюся просуванням України? Чому цим має займатися перша особа, друга, восьма? Чому не я? Адже глобальний світ дає нам всі інструменти.

40 українців заробляють, як один норвежець
Ярослав Ведмідь

Люди досі травмовані «совком». Люди живуть залякано. На зарплату в 200 доларів. 40 українців заробляють, як один норвежець.

Імідж України – це показування картинок. Це мало стосується об’єктивної реальності. Захід давно вже «забив» на будь-які іміджі.

Ми дуже багато речей переймаємо у Заходу, не розуміючи їхньої сутності. Нам пропонують «чорні коробочки». Поки ми розроблятимемо свій айфон, у світі вже ними не користуватимуться.

Захід пилесосом виносить з України всі IT-команди, бо ми поки не усвідомили цінність освіти та програмування. А хто лишається? Рудокопи. Якщо подивитися на структуру економіки України – то це суцільна «рудокопія».

Ми всі захопилися іміджами. Купив Ferrari, ще куплю яхту; купив яхту, ще куплю собі тисячу жіночок і буду проводити з ними час – ось це «предел мечтаний». Це всі атрибути успішного життя, сформовані зараз.

Бренд – це не про імідж, це не про піар, не про комунікацію, це про сутність!

Наші посадовці чітко розуміють, що всі шанси на успіх в руках самих українців. Треба перестати красти і брехати, треба зосередитись на просуванні вперед.

  • Зображення 16x9

    Марічка Набока

    У 2004 році закінчила Український гуманітарний ліцей КНУ імені Тараса Шевченка. У 2010-му отримала диплом магістра журналістики Інституту журналістики КНУ імені Тараса Шевченка. Маю публікації в газеті «Громадський захисник», журналах «Книжник-review», «Київська Русь» та інших виданнях. Працювала в програмі «Підсумки» на телеканалі «Ера». На Радіо Свобода – з 2007 року. Коло професійних зацікавлень: права людини, українська культура, волонтерський рух.

  • Зображення 16x9

    Мар'ян Кушнір

    Кореспондент Радіо Свобода з 2015 року 

ВИБІР ЧИТАЧІВ

ФОТО ТА ВІДЕО

XS
SM
MD
LG