Доступність посилання

ТОП новини

Астролог: «2016 рік найнебезпечніший для Порошенка, а 2017-й – для Путіна»


Влад Росс
Влад Росс

«Хілларі Клінтон, я так зрозумів, має особистого астролога, я бачив руку майстра під час її виборчої кампанії. Тому я вважаю, що вона переможе дуже легко і просто»

Одеський астролог Влад Росс набув великої популярності завдяки тому, що не тільки робить особисті гороскопи, але й охоче прогнозує політичні події. Навіть якщо ви не вірите в астрологію, прочитайте його роздуми про те, що в 2016 та 2017 роках очікує Росію та Україну. Багато політичних прогнозів Влада Росса уже збулися.

– Я заздалегідь сказав, що Крим відвалиться, що Януковича повалять.

– Ви передбачили і теракти у Франції.

– Так. Я думав, що будуть в Бельгії, але там встигли все-таки. Ба більше, я ще передбачив, щоб не літали до Єгипту, а відпочивали в Туреччині, я всіх просив, бо відчував, що там буде ця катастрофа.

– Ви згадали Януковича. Я читав у ваших інтерв'ю про знаки, про те, що перед ним зачинялися двері.

– Було однозначно, коли перед ним зачинилися двері України, що він буде у вигнанні. Коли на нього впав вінок, я думав, що буде або він у небезпеці, або хтось із його близьких. Вінок на нього впав, і він втратив сина свого… Синові Віктора Януковича я обіцяв небезпеку утоплення, це збулося, напророчив. Я з ним особисто зустрічався, консультував.

– Він до вас звертався?

– Звісно, я ж VIP-персона, VIP-астролог України.

– Владе, я думаю, що такі речі, як вінок, закриті двері – це витівки нечистої сили, демонів?

– Це знаки. Особливо, коли була інавгурація Порошенка, спочатку впала рушниця, коли він проходив повз, а потім впала людина, то є небезпека замаху. Таке ж було у Рональда Рейгана свого часу. Але змогли попередити, щоб Рейган не був убитий. 2016 рік – найнебезпечніший для Порошенка, для його життя, нехай працює охорона. Хоча, як ви знаєте, президенти, які обрані на нуль в Америці, вмирали на своєму посту. Це прокляття індіанського вождя. Хоча Джордж Буш, який на нуль був обраний, все-таки вижив. Я завжди дивився, хто ж цей камікадзе, хто обирається на президентство в нульові роки. Тому наступний президент, який обиратиметься в 2020 році в Америці, теж може бути камікадзе. Все-таки прокляття індіанського вождя ніхто не скасовував

– Раз вже Ви заговорили про Америку, я Вас запитаю, хто буде наступним президентом? Щоправда, ще не всі кандидати визначилися...

– Хілларі Клінтон, я так зрозумів, має свого особистого астролога, бо подача заяви, що вона йде на президентство, була висунута на сайті в час, коли зірки казково розташовувалися. Я бачив руку майстра під час її виборчої кампанії. Тому я вважаю, що завдяки астрологу вона переможе дуже легко і просто... Цього разу вона точно найняла астролога, на неї працює висококласний професійний астролог, я одразу бачу руку майстра.

– Повернімося до нашого континенту. Під час правління Путіна Ви помічали якісь знаки – тривожні чи навпаки?

2017-й – найнебезпечніший для Путіна

– Принаймні, на його інавгурації все чисто відбувалося, без якихось проблем. Я знаю тільки одне, що в рік зороастрійського календаря, який пов'язаний з верблюдом, кожні 32 роки усувається людина, яка є уособленням влади. У 1921 рік верблюда фактично був усунений від влади Ленін. Додаємо 32 року і отримуємо 1953. Знову березень, Сталін вмирає, або йому допомогли померти. Він усіх боявся тому, що йому передбачили, коли він був у духовній семінарії, що його в результаті ліквідують. Різко змінився курс країни з цього моменту. Додаємо ще 32 роки після 1953-го і отримуємо 1985-й, знову різкі зміни політики країни, приходить в березні Горбачов. Додаємо 32 роки, знову ж за зороастрійським календарем рік верблюда, рік складної ситуації в політиці для Росії, з березня 2017 року зависання Путіна при владі. А є ще другий його цикл, оскільки він прийшов на затемненні в 1999 році 9 серпня. А 11 серпня було страшне затемнення, його видно було на всю Європу. І він (Путін – ред.) справді доленосний кармічний правитель для Росії. Його доля повинна визначатися в період 18,5 років. Якщо відрахувати від 1999 року, повториться цикл цього жахливого затемнення, якраз отримуємо знову 2017 рік. Тобто за двома показниками календарних циклів ми бачимо, що 2017-й – найнебезпечніший для Путіна.

Чергова чорна смуга, про яку Путін говорив, здасться знову білою, тому що все буде чорніти і чорніти

Звісно, йому треба боятися палацового перевороту, навіть можливого фізичного усунення. Особливо ця ситуація починається з березня місяця. Чомусь весь час у березні – Черненко в березні помер, Сталін у березні помер, Ленін в Горки був відправлений теж у березні. Дуже така цікава тенденція. Тому 2017-й – ключовий переворотний рік у Росії, починаючи з березня. Але в 2016 році все буде прекрасно у Путіна, і чергова чорна смуга, про яку він говорив, здасться знову білою, тому що все буде чорніти і чорніти. Тобто курс рубля буде сто рублів за долар, нафта буде продовжувати падати і буде 25, можливо, буде заморожена індексація пенсій, зарплат і так далі. Я всім росіянам зараз бажаю скуповувати валюту, золото, позбавлятися від російських рублів.

– Багато росіян тепер всерйоз замислюються про еміграцію, особливо ті, хто не згоден з політикою Путіна.

Фіно-угри завжди чогось чекають – це не поляки чи українці, які здійснюють революцію. Але палацових переворотів в Росії ніхто не відміняв

– Їх меншість. Росія, оскільки вона спадкоємиця татаро-монгольського ярма, завжди обирала правителя, і всі неухильно слідували за ним. Якщо каже – сьогодні чорна смуга, але скоро буде біла, всі будуть чекати її, оскільки в російському етносі, якщо дивитися ДНК і генеалогію, є дуже великий Y-хромосоми фіно-угорський кластер, а фіно-угри завжди чогось чекають – це не поляки чи українці, які здійснюють революцію. Але палацових переворотів в Росії ніхто не відміняв.

– Владе, далеко не всі астрологи готові робити такі великі політичні прогнози, тому що великий ризик помилитися. Чому Ви не боїтеся, чому Ви охоче це робите?

– Тому що деякі політики всерйоз мене не сприймають. Інші, якщо і сприймають, вважають нижче за свій рівень. Хоча і погрози з Росії від якихось інтернетчиків в мережах вже були: «Ви що написали про Путіна? Ми вас уб'ємо», – і так далі.

– Тобто кремлівські тролі знамениті дістають Вас?

– Так, тролі, але їх небагато, один-два було.

– Зараз у багатьох сферах російсько-українські зв'язки зруйновані. Мені розповідали, як один російський лікар їздив на професійний конгрес в Україні, зробив там доповідь, а в Росії колеги на нього ополчилися, як на зрадника. Що відбувається в астрологічному співтоваристві? Російські та українські астрологи підтримують відносини, як і раніше, чи теж війна позначилася?

– Я не підтримую стосунки навіть з українськими астрологами, тому вже точно не знаю, що там російські. Я глибоко поважаю Глобу, хоч у нього багато чого не збувається. Останнім часом потрібно слухати Глобу і робити навпаки, але, тим не менш, у свій час я у нього вчився і маю його диплом.

– Конфліктів на астрологічних форумах, в дискусіях немає через війну?

– Останнім часом через заздрість до мене, через те, що я виділився в Україні, я вже їх не відвідую. Хоча буде чергова конференція, мені надіслали запрошення. Але у мене буде в цей час інтерв'ю на телеканалі «Донбас», більш правильно поїхати туди, дати інформацію про війну.

– А що Ви скажете про війну, які Ваші прогнози?

Я абсолютно вірю, що «Шахтар» зможе зіграти на «Донбас-арені» вже восени наступного року

– Звісно, в 2016 році буде повне перемир'я. Я абсолютно вірю, що «Шахтар» зможе зіграти на «Донбас-арені» вже восени наступного року, тобто не буде ніякої небезпеки для гравців.

– А «ДНР» і «ЛНР» збережуться?

Піде від влади Путін, і повністю ці землі повернуться

– Збережуться, поки живий Путін, в такому вигляді, як Придністров'я, як Абхазія і Південна Осетія, як Північний Кіпр. Щось є, але його при цьому немає. Піде від влади Путін, і повністю ці землі повернуться: повне входження економічне до складу України. Усі лідери бойовиків, усі підуть до Росії. Звісно, з ними ніхто не буде домовлятися і, таким чином, вони не можуть брати участь у житті нашої країни.

– Ви напевно не раз чули висловлювання скептиків, які кажуть, що астрологія взагалі не наука, що зірки слухати не потрібно, що все це вигадки. Що Ви їм відповідаєте зазвичай?

– Я їм відповідаю: хлопці, а як ви думаєте, до 18-19-го століття астрологія і астрономія – це були різні науки? Це було одне й те саме. І Кеплер займався астрологією, це йому приносило дохід, та інші діячі. Тому я однозначно кажу, що це наука, це метафізична наука, яку не можна зрозуміти. Всі вірять, що є інопланетяни, але ніхто не може їх застати, пояснити або ще щось. Про що говорити, якщо Коперник заробляв виключно астрологією – це давало йому можливість відкривати щось нове в науці. Коперник був блискучим професійним астрологом. Ніхто не вірить в це, але це реальна правда.

Повний текст матеріалу – на сайті Російської редакції Радіо Свобода

  • Зображення 16x9

    Дмитро Волчек

    Головний редактор сайту Російської служби Радіо Свобода. Співпрацюю з Радіо Свобода з 1988 року. Працював у Москві, Мюнхені, з 1995 року – в Празі. Ведучий програми «Культурний щоденник», редактор розділу «Культура».

    Народився в Петербурзі в 1964 році, в СРСР публікувався в самвидавній періодиці, в 1987-89 роках працював в журналі «Гласність». Автор кількох книг прози і віршів, в моїх перекладах видані твори В. Барроуза, Ф.О’Коннора, Г.Давенпорта, К.Акер, П.Боулза та інших англійських і американських письменників.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG