Доступність посилання

ТОП новини

Рогожинський Микола Володимирович


Біографія

Народився 28 серпня 1965 року в м. Києві і є наймолодшим у багатодітній сім''ї.

Батько: Рогожинський Володимир Тимофійович, 1922 року народження, помер у 1992 році. Пройшов Велику Вітчизняну війну. Був нагороджений багатьма бойовими орденами та медалями. Все життя працював на заводі. Захоплювався спортом і передав любов до спорту та фізичної культури і праці своїм дітям.

Мати: Колісник Валентина Іллівна, 1925 р.н. Інвалід Великої Вітчизняної Війни. Пережила три голодомори та концтабори. Фронтовичка, багаторазово була відзначена державними нагородами. Вчителька української мови та літератури. Саме вона навчила свого сина любити українську мову та литературу, поважати рідне слово, культуру та мистецтво.

Склад сім`ї: дружина, Рогожинська Марина Валеріївна, 1971 р.н., за фахом соціальний працівник-психолог, троє дітей (дві доньки та син), проживають у м. Києві.

Позапартійний. Засуджений не був.

Українець, поет, номінант на Нобелівську премію в галузі "Література та поезія" від України, історик. Освіта вища. Закінчив КНУКіМ. За фахом режисер. Проходив військову службу у лавах Радянської Армії. Демобілізувавшись, пішов працювати на Київський завод ПО "Електронмаш". В період перебудови суспільства працював на приватних підприємствах на посадах від рядового службовця до керівника приватного підприємства.

Голова Центру дитячої творчості "Зорепад", який створено за його власною ініціативою і в якому кожний рік безкоштовно займаються майже 100 дітей. Дитячий театр Миколи Рогожинського утримується за рахунок благодійних коштів.

Автор 5 поетичних збірок, 9 музичних вистав та майже 400 текстів до різножанрових пісень.

Постійно працює у напрямку побудови держави, її економічного та соціально-політичного стану, вивчаючи та аналізуючи можливі шляхи виходу зі сталої кризи влади та поліпшення добробуту українського народу. Глибоко вивчає історію. Весь вільний час присвячує, сімі''ї та театру.

Любить спорт, зокрема футбол, бокс, боротьбу, бойові мистецтва (особливо українські національні) та багато інших видів спорту.

Творчість М.Рогожинського спонукала тих, хто з нею ознайомився, на глибокі роздуми та об`єднання навколо поета сьогоднішньої наукової, мистецької, трудової, селянської, релігійної, військової, а в багатьох районах України і адміністративної еліти. Простий народ, робітники та селяни, які чують CЛОВО ПРАВДИ та ІСТОРИЧНОЇ ІСТИНИ із вуст поета, стають водночас його однодумцями.





БОГ - УКРАЇНА - ВОЛЯ - СЛАВА - IСТИНА - ЧЕСТЬ!

Передвиборча програма кандидата в президенти України Миколи Рогожинського

Я, Микола Рогожинський, сповнений громадянських почуттів і баченням існуючих в українському суспільстві проблем, беру на себе відповідальність очолити політичне та владне лідерство в державі. На цей крок я зважився тому, що мої совість, гідність, честь людини не дозволяють далі терпіти над собою та українським народом наругу з боку як власних "панів та підпанків" так і закордонних "добродіїв" різного ґатунку, для яких ми, наша земля, природні ресурси, фізичний та духовний потенціал завжди були, є і будуть лише джерелами фантастичних надприбутків.

Розбудова народної держави:

· Відродження духовного та морального суспільства · Народна соціальна та економічна політика · Відродження культури, розвиток освіти і науки

Народна соціальна та економічна політика:

1. Економічний ріст. Забезпечення виробництва більшої кількості і кращої якості товарів та послуг. Формування високого рівня життя на рівні європейських стандартів. 2. Повна зайнятість. Забезпечення відповідною роботою всіх хто бажає і здатен працювати. Через державні програми формування автоматизованих і роботизованих робочих місць у високотехнологічних і наукоємких галузях. У 2006 році мінімальна заробітна плата 6000 грн. 3. Економічна ефективність. Сприяння розвитку високотехнологічних і наукоємких виробництв, які здатні отримати максимальну віддачу при мінімумі витрат при використанні існуючих виробничих ресурсів. 4. Стабільний рівень цін. Недопущення значного підвищення або зниження цін. Недопущення інфляції і дефляції. 5. Економічна свобода. 6. Забезпечення в економічній діяльності високого ступеня свободи керівникам підприємств, робітникам і споживачам. 7. Справедливе розподілення доходів. Забезпечення соціальної справедливості. Недопущення того, щоб ні одна соціальна група населення не перебувала в стані крайньої бідності , тоді як інші дуріли від розкоші. 8. Економічні гарантії. Забезпечення достойного існування хронічно хворим, непрацездатним, недієздатним, пенсіонерам або людям які по різним причинам не можуть отримувати навіть мінімальний дохід. У 2006 році мінімальна пенсія 3600 грн. 9. Торговий баланс.

Підтримка розумного балансу міжнародної торгівлі і міжнародних фінансових договорів. Забезпечення рівноправних міжнародних економічних стосунків. Я завжди захищав, захищаю і буду захищати інтереси простих людей, бо ми з ними одного коріння: я - проста людина, живу в таких самих умовах як і більшість українців, і я знаю з середини, а не з владного кабінету життя людей, їхній біль, знаю що їм потрібно, чого вони прагнуть.

Я зупиню показ зла та насильства на телебаченні. Суспільний устрій України буде базуватися на основі української національної ідеї, що сповідує моя команда.

Я наведу в країні порядок! Кожний держслужбовець буде нести повну персональну відповідальність за свої вчинки і бюджетні кошти, якими він розпоряджується. Необхідно розірвати фінансовий зв''язок влади і капіталу, зробити так, щоб владою управляв не капітал, а народ.

З дня мого обрання на посаду президента України я і моя команда беремо на себе усю відповідальність за долю Народу і зуміємо захистити його від горя та ганьби! Для цього вже підготовлена та працює ціла армія патріотів-професіоналів у всіх напрямках економіки та суспільного життя. Наші програми базуються на найсучасніших досягненнях вчених та практиків світового рівня. Ми знаємо, як зробити наше життя гідним Людини, таким, щоби український паспорт поважали у всьому світі.

Ми мобілізуємо інтелект та новітні технології винахідників, які нарешті зможуть реалізувати себе і почнуть працювати на бюджет держави і її народ. Зупинивши інфляцію, ми стабілізуємо та утвердимо гривну, як єдину національну валюту. Село буде піднято з руїн і 13 млн. селян відродять славу України - всесвітньої житниці.Природні ресурси України - земля, надра, водні ресурси - виключна власність усього народу.

Необхідно завершити земельну реформу, розбудувати інфраструктуру аграрного ринку, впровадити іпотечне кредитування, створити дієву систему правового захисту власності на землю та її власників та забезпечити інтенсифікацію сільськогосподарського виробництва через державне замовлення на продукцію села, державну дотацію, паритет цін, доступність кредитів, впровадження сучасних технологій. Держава, виходячи з вищих інтересів суспільства, повинна, нарешті, свій економічний потенціал і механізм влади сповна використати для подолання глибокої прірви в економічному і соціальному розвитку міста і села. Я не допущу беззаконного скуповування землі. На поля треба направити сучасну високотехнологічну техніку, забезпечивши мінеральними добривами, відновити зрошувальні системи. Будуть відроджені сільські школи, клуби, дитячі садки, фельдшерсько-акушерські пункти, сільські дільничні лікарні. Саме я виконаю програму "Сільський автобус". Буде вдосконалена програма приватизації земель, фабрик та заводів, які будуть задіяні на повну потужність і дійсно належати тим, хто на них працює. Фермери, кооператори та підприємці будуть мати сприятливі умови та підтримку з боку держави (довгострокові, безвідсоткові кредити для придбання основних засобів виробництва). Підприємства і громадяни отримають єдиний 10% податок на прибуток. Необхідно впровадити державне замовлення та розмістити його на підприємствах усіх форм власності; захистити промисловців і підприємців від поборів та здирництва контролюючих, митних та правоохоронних органів.

Я наведу порядок у паливно-енергетичному комплексі, і в першу чергу у вугільній промисловості, щоб зупинити шахтарську смерть. Заробітна платня шахтарів повинна бути еквівалентна смертельно небезпечній, тяжкій, виснажливій праці цих людей. На шахти повинна прийти техніка, що у подальшому виключить смертельні випадки та випадки інвалідизації.

Медицина, освіта та спорт будуть реально доступними та безкоштовними. Кожен громадянин України повинен мати можливість отримати невідкладну медичну допомогу та освіту незалежно від соціального стану за рахунок держбюджетного фінансування базових медичних послуг і упровадження страхової медицини. Всі без винятку представники охорони здоров''я, освіти, науки та культури отримають статус Державного службовця. Багатодітні та малозабезпечені сім''ї, інваліди, пенсіонери будуть соціально захищенні, студенти та всі без винятку діти отримуватимуть державну стипендію у розмірі мінімальної заробітної плати, а новонароджені - ще і єдино разову допомогу у розмірі 1000 грн. та 5000 грн. під відсотки на особистий рахунок до повноліття. Правовий захист жінок і молоді допоможе нам знищити безробіття.

Україна повинна мати потужні, дієздатні профспілки, які б захищали інтереси людей та держави, а не інтереси окремих провладних хазяїв, що байдужі до проблем народу. Кожна людина буде мати можливість проводити відпустку на базі відпочинку чи в санаторії. Збройні Сили, будуть здатні захистити Україну та її державні інтереси. Армія буде професійною та добре оснащеною. Я не дозволю відправляти наших синів на чужу війну та проливати українську кров заради чиїхось злочинних або імперських інтересів.

Кожна людина - особистість, і вона повинна розкрити та реалізувати себе. Перш за все ми повинні відродити духовність нації, осягнення нацією себе і свого місця на Землі її історію, якою б вона не була, з її злетами і падіннями, величчю чи ганьбою, славою чи безславям, бо правда - це єдина дорога яка приведе країну до розквіту. Потрібне негайне відродження традиційної народної культури, української мови та мистецтва, збереження культурних цінностей та історичного середовища її інтелектуального потенціалу. Вчителям - одну з найвищих у державі оплат праці. Освіта, у тому числі вища, за рахунок держбюджету буде доступною всім хто прагне знань, а також гарантований вільний розвиток мов і культур усіх етносів, які є в Україні.

Я здійсню реформу правоохоронної та судової системи з метою підвищення рівня її правоохоронної діяльності та утворення достойних соціальних умов для службовців цих систем. Треба повернути моральність у державну політику та побудувати справедливу владу з державною системою правової освіти і юридичного захисту прав громадян, та реальну незалежність судової гілки влади, яка служитиме людям.

Єдиним джерелом влади в державі є народ.

Треба забезпечити проведення активної зовнішньої політики України, принциповою основою якої є захист національних економічних інтересів і національної безпеки. Геополітична перспектива України полягає в тому, щоб стати самостійним і авторитетним економічним геостратегічним центром.

Потрібно впровадити державну програму з організації працевлаштування за кордоном. Стимулювати залучення внутрішніх і зовнішніх інвестицій у сільське господарство та промисловість, у енергозберігаючі, наукомісткі, екологічно безпечні, високопродуктивні технології.

Я зміцню місцеве самоврядування міст, селищ та сіл, забезпечивши використання ними більшості усіх їх бюджетних надходжень. Інтереси кожного регіону будуть враховані, єднання людей в єдину державу через повноцінну участь регіонів у загальнодержавній політиці.

Країна перейде до інноваційної моделі розвитку економіки, через розвиток високотехнологічного її сектору; через модернізацію сфери науки та освіти; через стимулювання розвитку внутрішнього ринку, інвестування в інтелектуальний і трудовий потенціал людини, оновленні управлінські кадри. Першочергове завдання - у стислі строки маємо утвердити економіку інноваційного типу, ліквідувати технологічне відставання, спрямувати стратегічні інвестиції у людину. Економічне піднесення України - у розвитку науки, освіти, культури, здоров''я, високих технологій, економіки знань, суспільства інновацій.

Я зроблю, щоб підприємства, які складають геостратегічний потенціал України, були державними акціонерними товариствами з контрольним пакетом акцій, який належить державі. Необхідно проведення інвентаризації комерційних банків, встановлення доступних відсоткових ставок за кредити. Обов''язковим повинно бути забезпечення реформи кредитно-грошової політики та покращення роботи банківської системи по довгостроковому кредитуванню економіки.

Я за механізми захисту усіх форм власності. Я налагоджу національну програму кредитування потреб громадян у будівництві і придбанні житла. Стандарти охорони довкілля будуть загальноєвропейські. Я введу диференціації пенсій в залежності від фактичного вкладу кожного пенсіонера в економіку України. Я звільню пенсіонерів від усіх видів податків. Пенсіонери повинні мати право працювати без втрати пенсії і пільг.

Духовно та фізично здорова нація, наш генетичний фонд - гарантія нашого майбутнього. Закон - один для всіх незалежно від рангу та посади. Я - Микола Рогожинський, побудую сильну, багату, духовну та моральну Державу і ви мені у цьому допоможете!

У разі невиконання своїх обіцянок я готовий нести повну відповідальність за свої вчинки перед Богом та Людьми!

Українці! Ви голосуєте за себе та своє сьогодення і разом зі мною несете відповідальність перед Всевишнім Творцем за майбутнє наших дітей, за майбутнє України!

День виборів президента України дає останню надію на відновлення України! То ж нехай гаслом у наших серцях стануть пророчі слова наших предків, нашої національної ідеї, нашого духовного відродження: БОГ - УКРАЇНА - ВОЛЯ - СЛАВА - СТИНА - ЧЕСТЬ!

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG