Доступність посилання

ТОП новини

«Батьківщина»: Члени Партії регіонів жорстоко побили чотирьох громадян (ВІДЕО)


Чернівці – У Чернівецькій області місцевими керівниками, представниками Партії регіонів, звіряче побито чотирьох громадян. Як наслідок – потерпілим завдано численних травм, а один із побитих, батько дитини-інваліда, опинився у реанімації з проламаним черепом та внутрішнім крововиливом, повідомила сьогодні прес-служба партії «Батьківщина».

Інцидент стався 16 квітня 2011 року, у Заставнівському районі.

Голова райдержадміністрації, член Партії регіонів Михайло Бойчук разом зі своїм братом та зятем, озброєні рушницею та вінчестером, а також бейсбольними битками, скоїли напад на громадян. Їх обурило те, що люди рибалили на озері, яке, за твердженням прес-служби «Батьківщини», служило «місцем релаксу тутешнього VIP-чиновництва».

На постраждалих вдягли наручники, їх били битками, прикладами і ногами. За словами потерпілих, особливу жорстокість проявляв голова райдержадміністрації Бойчук, який, завдаючи ударів, обіцяв всіх «згодувати рибам».

Познущавшись із чоловіків, нападники наказали їм бігти, а коли ті відмовилися, над їхніми головами пролунали постріли.

Внаслідок катувань сьогодні у всіх постраждалих є серйозні проблеми зі здоров’ям.

Партія «Батьківщина» вимагає від Генеральної прокуратури негайно стати на захист потерпілих, розпочати всі необхідні слідчі дії для того, щоб покарати винних у звірячому побитті громадян у Чернівецькій області.

Згідно із повідомленням сайту zaxid.net, голова Чернівецької ОДА Михайло Папієв звернувся до прокурора області та начальника УМВС України в області з вимогою ретельно розслідувати інформацію про інцидент у Заставні.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG