Доступність посилання

ТОП новини

З днем народження, Gepard59!


Сторінка харківського міського голови Геннадія Кернеса в Instagram
Сторінка харківського міського голови Геннадія Кернеса в Instagram
Сьогодні, у цей визначний день… (Ні! Якось не так треба!) Ось: «В день, коли небо подарувало нам…» (Так вже краще!)

От Віктор Федорович уже встиг привітати харківського мера Геннадія Кернеса з днем народження. «Шановний Геннадію Адольфовичу! Сердечно вітаю Вас із днем народження. Бажаю міцного здоров'я, невичерпної енергії та успіхів у реалізації всіх задумів і планів на благо громади міста Харкова!», – йдеться у привітанні.

А ви? Якщо ваше привітання ще не розміщене десь у соціальних мережах, то закликаю поспішити, бо день народження – це такий день, який буває лише раз на рік.

Не жаліючи смайликів та знаків оклику, вітають улюбленого мера підписними Кернеса у Instagram (а їх у Геннадія Адольфовича на момент написання цього блогу аж 9 516).

Звичайно, багато хто полінувався і обмежився банальним «сдньомрождєнія», але не відзначити особливе старання окремих фанатів Кернеса просто не маю права.

«Генадий Адольфович - пусть Господь Вас БЛАГОСЛОВИТ своим благословением! !!!!!!» – не боячись ні тавтології, ні надмірної кількості розділових знаків, пише @dmitriy_eroshkin.

«С днем рождения, самый лучший и достойный мер !!»безапеляційно коментує фото Кернеса @aristovamarina.

«Геночка Адольфович! С ДНЕМ РОЖДЕНИЯ!!! Хочу пожелать Вам: мудрости для решения жизненных задач, терпения для ожидания желаемого результата, мужества для преодоления всех невзгод ( пусть их будет как можно меньше), стремления для того чтоб идти всегда вперед и быть всегда первым во всем. Желаю материальных благ для удовлетворения потребностей, чтобы жить не отказывая себе ни в чем и в свое удовольствие», – пише @mar4enkosv24 .

Після коментаря від @sergeypevniy «Доминируйте, властуйте, унижайте!» стає якось страшно читати далі. Якщо цікаво – там вже 150 коментарів – читайте самі!

Але як же приємно бачити, що є ще люди, які можуть повною мірою оцінити старання харківського міського голови. Після таких од писати своє банальне «З днем народження, Геннадій Адольфович!» вважаю просто непристойним. Тому змовчу…

P.S. Не можу змовчати… Хіба людина з ніком @gepard59 в Instagram може бути поганим міським головою?

Думки, висловлені в розділі «Блоги», передають погляди самих авторів і не конче відображають позицію Радіо Свобода
XS
SM
MD
LG