Доступність посилання

ТОП новини

У Львові відкрився міжнародний екологічний форум


У середу у Львові відкрився Міжнародний екологічний форум «ECO Solutions – new technologies», який триватиме до 26 лютого.

Як повідомили у прес-службі Львівської міської ради, метою форуму є пошук сучасних засобів оптимального використання енергоресурсів та гармонійного поєднання людської життєдіяльності з органічною потребою збереження довкілля.

«З цієї точки зору проведення «ECO Solutions» саме у Львові має цілком логічне підґрунтя: місто розташоване у країні, котра ще не перейняла усі світові ноу-хау з енергозбереження, переробки відходів, очистки стічних вод, а комунальна сфера й інфраструктура Львова подекуди досі перебуває поза контекстом новітніх європейських технологій», – зазначає прес-служба.

Під час форуму десятки українських, закордонних компаній та організацій матимуть нагоду подати свої відповіді на окреслені проблеми, презентувати власні розробки, проекти, познайомитись з технологіями потенційних партнерів та конкурентів.

Відвідувачам форуму продемонструють сучасні технології та досвід Польщі, Росії, Німеччини, Австрії, Швеції, Нідерландів, Литви, Латвії, Китаю.
XS
SM
MD
LG