Доступність посилання

ТОП новини

«Наша Україна» вимагає імпічменту для Януковича


«Наша Україна» заявляє, що Президент України Віктор Янукович, який порушив норми української Конституції щодо заборони розміщення на території України іноземних військових баз, має бути зміщений у порядку імпічменту.

Як ідеться у заяві «Нашої України», «останнім часом нашому суспільству почали активно нав’язувати думку, що в Україні принциповий вододіл між політиками нібито проходить по лінії «старі політики» і «нові політики». Але сьогоднішні переговори у Харкові президентів України та Росії, на жаль, у черговий раз підтвердили стару істину: в Україні принципові відмінності між політиками лежать лише в одній площині – готовності або неготовності здавати Москві українські інтереси».

«На жаль, Янукович у Харкові у взаєминах з Москвою перейшов з рівня «стратегічного партнерства» одразу на рівень «стратегічного холопства». Чорний, зрадницький характер харківських домовленостей був навіть омитий людською кров’ю, через яку переступив кортеж Януковича, прямуючи до Харкова. У цій ситуації логічним виглядає і не допуск українських журналістів на підсумкову прес-конференцію Януковича та Медведєва у Харкові», – заявляє «Наша Україна».

«Уклавши харківські домовленості, Янукович протиставив себе Україні. Президент, який порушив норми української Конституції щодо заборони розміщення на території України іноземних військових баз, має бути зміщений у порядку імпічменту. Політичний вихід із нинішньої ситуації може бути один – дострокові парламентські вибори. Краще вирішити дану ситуацію політичними методами і не доводити до масових акцій громадянської непокори», – йдеться у заяві.
XS
SM
MD
LG