Доступність посилання

ТОП новини

Харківська міліція продовжує шукати зниклого журналіста


Харківська міліція продовжує пошуки головного редактора газети «Новий стиль» Василя Климентьєва. Видання спеціалізується на публікації матеріалів про корупцію в середовищі представників силових структур.

11 серпня журналіст пішов з дому і досі його місцезнаходження невідоме, повідомляє сайт Головного управління МВС України в Харківській області в неділю.

Із заявою про зникнення журналіста звернулася до міліції 12 серпня його співмешканка. Працівники міліції провели комплекс оперативно-розшукових заходів, зазначається в повідомленні.

«Протягом двох днів із моменту звернення не вдалося встановити місцезнаходження розшукуваного, у зв'язку з цим 15 серпня 2010 слідчий відділ Дзержинського райвідділу Харківського міського управління ГУ МВС України в Харківській області порушив кримінальну справу за статтею 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство)», – мовиться в повідомленні на сайті облуправління міліції.

Наразі проводяться слідчо-оперативні заходи з метою встановлення місцезнаходження зниклого безвісти, опрацьовуються різні версії зникнення, зокрема пов'язані з виконанням професійних обов'язків.
XS
SM
MD
LG