Доступність посилання

ТОП новини

Тимошенко знову відмовилася від реабілітаційних процедур – пенітенціарна служба


Колишня Прем’єр-міністр Юлія Тимошенко, яка перебуває в виправній колонії в Харкові, сьогодні знову відмовилася від реабілітаційних процедур – заняття з лікувальної фізкультури та сеансу лікувального масажу, – які їй запропонувала сьогодні ж медична комісія Міністерства охорони здоров’я, повідомила Державна пенітенціарна служба.

За цим повідомленням, наразі Тимошенко надається необхідна медична допомога в межах дільниці слідчого ізолятора виправної установи. Вона продовжує отримувати медикаменти, рекомендовані фахівцями комісії МОЗ, яка оглядала її позавчора.

Міністерство охорони здоров’я, зі свого боку, повідомляє, що сьогодні Тимошенко відмовилася від запропонованого поточного медичного огляду та проведення заняття з лікувальної фізкультури, на які вона вчора дала попередню згоду і для яких до дільниці слідчого ізолятора Качанівської виправної колонії вже прибули медичні фахівці разом з інструктором із лікувальної фізкультури.

Раніше сьогодні пенітенціарна служба повідомляла про таку саму вчорашню відмову Тимошенко від заняття з лікувальної фізкультури та сеансу лікувального масажу.

Днями медична комісія Міністерства охорони здоров’я заявила, що дійшла висновку про задовільний стан здоров’я колишнього прем’єра в колонії. Її захисник Сергій Власенко заперечує це. А речниця колишнього прем’єра Марина Сорока заявляла, що Юлія Тимошенко відмовляється від медкомісій із МОЗ і наполягає на обстеженні її незалежними лікарями.
XS
SM
MD
LG