Доступність посилання

ТОП новини

«Опозиційний блок» створює «тіньовий уряд»


«Опозиційний блок» обіцяє створити «тіньовий уряд». Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив заступник голови фракції «Опозиційного блоку» у Верховній Раді України Олександр Вілкул.

«У вівторок, 31 березня, буде презентовано опозиційний уряд. Як віце-прем`єр-міністр я займатимусь у ньому питаннями промисловості, нової індустріалізації і відновлення Донбасу», − повідомляє Вілкул.
За його словами, опозиційним прем`єр-міністром буде Борис Колесніков. Водночас, віце-прем`єром із соціальної політики і пенсійної реформи стане Наталія Королевська. Віце-прем`єром, який забезпечує контроль над діяльністю правоохоронних органів буде Вадим Рабінович. Міністром закордонних справ − Костянтин Грищенко, міністром економічного розвитку і торгівлі − Євген Мураєв, міністром соціального забезпечення − Михайло Папієв, а міністром внутрішніх справ і надзвичайних ситуацій буде Костянтин Стогній.

Імена решти членів опозиційного уряду озвучать на презентації. Деякі з «тіньових міністрів» голосували за так звані диктаторські закони 16 січня.

XS
SM
MD
LG