Доступність посилання

ТОП новини

Roshen: дії російських силовиків у Липецьку неправомірні


Фабрика Roshen у російському Липецьку (архівне фото)
Фабрика Roshen у російському Липецьку (архівне фото)

Кондитерська корпорація Roshen підтверджує інформацію про блокування роботи підприємства компанії в російському Липецьку силовими структурами Росії і називає такі дії неправомірними.

«Представники силових структур без будь-якого попереднього повідомлення вторглися на територію підприємств корпорації у місті Липецьк, селі Сенцово та селі Косирівка. Кондитерська корпорація Roshen вважає, що проведення податкової перевірки в рамках висунутої раніше претензії подібним чином є неприпустимим і неправомірним», – йдеться в повідомленні.

Подробиці справи в Roshen не наводять.

Раніше сьогодні російські ЗМІ повідомили про обшуки і блокування роботи фабрики Roshen у Липецьку.

Наприкінці 2014 року стало відомо, що в Росії слідчі припинили кримінальну справу стосовно української кондитерської компанії Roshen, фактичним власником якої є президент України Петро Порошенко.

Кримінальну справу стосовно української кондитерської корпорації Roshen порушили два роки до того. Російський холдинг «Об’єднані кондитери» вимагав від компанії виплати понад двох мільярдів рублів за нібито незаконне використання товарного знака. У березні 2014 року Тверський суд Москви заарештував російські рахунки Roshen.

Порошенко обіцяв продати свій бізнес, зокрема компанію Roshen, після обрання його президентом. Він переміг на виборах глави держави 25 травня 2014 року.

XS
SM
MD
LG