Доступність посилання

ТОП новини

Дмитро Ярош призначений радником головнокомандувача ЗСУ


Лідер «Правого сектору» Дмитро Ярош (архівне фото)
Лідер «Правого сектору» Дмитро Ярош (архівне фото)

Начальник Генерального штабу Віктор Муженко і провідник Добровольчого українського корпусу «Правого сектору» дійшли згоди щодо призначення Дмитра Яроша радником головнокомандувача ЗСУ. Про це йдеться у повідомленні Українського кризового медіа-центру.

Як зазначено у повідомленні, Муженко та Ярош домовилися під час зустрічі в суботу в Генеральному штабі про формат співпраці ДУК зі Збройними силами України.

«Бійці ДУК у багатьох боях гідно проявили свою високу мотивованість та бойовий дух. Їхній досвід та знання працюватимуть на розвиток усіх Збройних сил», − заявив начальник Генерального штабу.

Дмитро Ярош наголосив, що єдність є ключовою умовою подальшої успішної боротьби та виявив готовність вибудовувати взаємодію та інтеграцію добровольчих батальйонів у ЗСУ.

«...Ми шукатимемо також законодавчого відображення цих реалій ведення війни зокрема і для побудови соціального захисту таких бійців та їхніх сімей. Українці повинні мати впевненість у своїй армії, довіру до її керівництва та відчуття готовності Збройних сил в будь-який момент захистити нашу незалежність та вільний вибір нашого народу», − наголосив Ярош.

XS
SM
MD
LG