Доступність посилання

ТОП новини

Бойовики 21 раз за вечір обстріляли позиції українських військ – прес-центр АТО


Ситуація в зоні бойових дій на Донбасі, 24 квітня 2015 року
Ситуація в зоні бойових дій на Донбасі, 24 квітня 2015 року

Ввечері 24 квітня ситуація в зоні проведення антитерористичної операції залишалася напруженою. З 18.00 до опівночі незаконні збройні формування 21 раз обстріляли позиції українських військ вздовж лінії розмежування.

Про це повідомляє прес-центр АТО на своїй сторінці у Facebook.

«На Донеччині бойовики обстрілювали з мінометів українські опорні пункти поблизу населених пунктів Піски, Ленінське, Опитне, Авдіївка та Гранітне. Артилерійському обстрілу з боку бандформувань були піддані позиції неподалік селища Зайцево. У районі населених пунктів Піски, Опитне, Широкине та Авдіївка в ході обстрілів сил АТО ворог також застосовував зенітні установки, автоматичні гранатомети, снайперські гвинтівки і стрілецьку зброю», − йдеться в повідомленні.
На Луганщині терористи відкривали вогонь з кулеметів по опорному пункту поблизу Щастя.

Обстрілів населених пунктів у зазначений період не відбулося. Водночас, як повідомили в прес-центрі, у небі над Приморським, Новоайдаром і Слов’яносербськом на Луганщині, а також над Гранітним, Талаківкою і Піщевиком на Донеччині були зафіксовані прольоти безпілотників.

Сепаратисти на своїх сайтах наразі не повідомляють про те, як для них минула ніч на Сході.

12 лютого лідери України, Франції, Німеччини і Росії домовилися про припинення вогню на Донбасі від 15 лютого, а також відведення важкого озброєння від лінії розмежування. Проте домовленості повністю не виконуються, сторони конфлікту обвинувачують одна одну в порушенні режиму припинення вогню.

XS
SM
MD
LG