Доступність посилання

ТОП новини

На екстрим-фестивалі плетуть «кікімори» для військових у зоні АТО


У суботу в Дніпропетровську у рамках фестивалю екстремальних видів спорту «Dnepr Extreme Open 2015» активісти збирають кошти на підтримку українських військових у зоні АТО, а також плетуть маскувальні сітки-«кікімори».

До справи має можливість долучитись кожен охочий. Крім того, за невелику пожертву на потреби військових діти й дорослі можуть сфотографуватись в одній із готових «кікімор».

Благодійний розпродаж «Garage Sale» розгорнули просто неба, у парку. На ньому можна придбати різноманітні речі – від старих книг до смаколиків.

У доброчинній акції беруть участь десятки учасників. Майстри хенд-мейду, художники, дизайнери, кондитери продають свої роботи, небайдужі дніпропетровці – речі, що були у вжитку або просто залежались у шафах: книги, ретро-платівки, листівки, одяг, взуття. На розпродажі також чимало патріотичних сувенірів, ляльки-мотанки, випічка тощо.

Кошти, виручені під час акції, підуть на закупівлю літньої форми для бійців 25-ї бригади та інших формувань.

«Закуповувати літню форму будемо у дніпропетровської спілки глухих, тобто підтримаємо не лише військових та добровольців, а й вітчизняного виробника», – зазначили організатори.

За словами одного з координаторів акції Валерії Мальченко, це вже восьмий такий «гаражний розпродаж» у Дніпропетровську: під час попередніх волонтери зібрали понад 100 тисяч гривень, які витратили на допомогу 93-й та 25-й бригадам, кільком добровольчим батальйонам, дітям із зони АТО тощо.

Закриватиме захід концерт українських гуртів.

XS
SM
MD
LG