Доступність посилання

ТОП новини

АТО: бойовики і далі стріляють прицільно й хаотично з різних видів зброї


©Shutterstock
©Shutterstock

У прес-центрі антитерористичної операції у понеділок вранці повідомляють про те, що бойовики в порушення мінських домовленостей продовжують прицільні і хаотичні обстріли українських військових – з вечора неділі і до півночі здійснили 23 таких обстріли. Про це йдеться у повідомленні прес-центру АТО на сторінці у Фейсбук.

«На Донеччині бандформування тричі обстріляли із міномета калібру 120 міліметрів сили АТО в районі Пісків, двічі – поблизу Авдіївки. Також по позиціях в районі Авдіївки ворог двічі застосовував артилерію калібру 122 міліметри. Із такої ж артилерійської системи злочинці один раз відкривали вогонь в районі Широкиного. Обстрілам із міномету калібру 82 міліметри, кулеметів та стрілецької зброї також були піддані наші позиції неподалік населених пунктів Зайцево і Опитне. У Луганській області російсько-терористичні війська 5 разів вели вогонь по опорному пункту українських військ неподалік населеного пункту Щастя… Обстрілу із автоматичного гранатомета були піддані наші позиції поблизу села Сокольники», – йдеться в повідомленні.

За даними прес-центру АТО, бойовики продовжують активну повітряну розвідку. На Донеччині та Луганщині з 21:00 до 22:00 зафіксували прольоти 11 безпілотних літальних апаратів.

Сепаратисти на своїх сайтах поки не надають інформації про те, як минула ніч на Донбасі.

XS
SM
MD
LG