Доступність посилання

ТОП новини

Facebook заблокував сторінку Москаля через образу сепаратистів


Фото, через яке заблокували сторінку Москаля у Facebook
Фото, через яке заблокували сторінку Москаля у Facebook

Голова Луганської облдержадміністрації Геннадій Москаль повідомляє, що адміністрація Facebook заблокувала на три дні його сторінку сторінку у цій соціальній мережі.

«Facebook вдруге видалив моє головне фото й заблокував сторінку на три дні. Видно, хтось із сєпарів ототожнив себе з написом на машині й поскаржився на мене у Facebook, який аж через півроку видалив фото з поясненнями, що воно начебто не відповідає стандартам соцмережі. Скажу на це так: те, що на мене скаржаться всякі симпатики «русскаго міра», не дивно, мені на них наплювати. Дивно те, що Facebook ведеться на це», – повідомив Москаль у понеділок, 4 травня.

За словами Геннадія Москаля, фото, через яке заблокували його сторінку, зроблене у Кримському Новоайдарського району Луганщини у листопаді минулого року.

«Це село біля колишнього 31-го блокпосту на Бахмутці. Так звані козачки та російська регулярна армія обстрілювали його так, як не обстрілювали, напевно, жодне інше село на Луганщині. Тут десятки зруйнованих будинків, загиблі й поранені мирні мешканці. Кримське обстрілюють досі, позавчора бойовики поранили у селі мінометною міною 74-річну бабусю, яка просто сиділа в себе в дворі. Військова машина з написом про сєпарів стояла в протитуберкульозному диспансері на околиці Кримського», – додав Геннадій Москаль.

Адміністрація Facebook наразі це повідомлення не коментувала.

Бойові дії на Донбасі тривають з квітня 2014 року.

XS
SM
MD
LG