Доступність посилання

ТОП новини

На роботу Міністерства інформполітики з бюджету витратили 129 тисяч гривень – Біденко


(©Shutterstock)
(©Shutterstock)

Загалом за перший квартал своєї роботи на функціонування Міністерство інформаційної політики витратило 129 тисяч гривень. Про це під час звіту щодо роботи міністерства повідомив заступник міністра Артем Біденко.

«Загалом витрачено 129 тисяч гривень, де є зарплатні гроші, а конкретно на функціонування – 35 тисяч. Треба наголосити, що якби ті проекти, які міністерство сьогодні реалізувало, були оплачені державним коштом, то це були б десятки мільйонів гривень», – сказав він.

Водночас міністр інформаційної політики Юрій Стець додав, що такі малі витрати зумовлені підтримкою меценатів та донорів.

«Ми реалізовуємо свої програми за рахунок меценатів, за рахунок донорів, наших партнерів у світі. Зрештою ми співпрацюємо з обласними державними адміністраціями», – додав Стець.

За перший квартал роботи Мінінформполітики встановило телевізійну вежу на горі Карачун, що забезпечила повне покриття Краматорська та прилеглих територій трансляцією українських телеканалів, відновило роботу Луганської та Донецької телерадіокомпаній, а також створило прес-центр штабу Антитерористичної операції на території Донецької і Луганської областей.

Для жителів окупованого Криму міністерство, згідно зі звітом, ініціювало створення та розміщення на Першому каналі Українського радіо серії авторських програм, серед яких і проект Радіо Свобода «Крим.Реалії».

На наступний місяць у планах керівництва міністерства провести кампанію на підтримку Криму за кордоном, запустити роботу громадської ради при міністерстві, а ще презентувати концепцію інформаційної політики та винести на громадське обговорення концепцію інформаційної безпеки України.

XS
SM
MD
LG