Доступність посилання

ТОП новини

Аваков: Шкіряк може повернутися до МВС, якщо захоче


Арсен Аваков
Арсен Аваков

Зорян Шкіряк, який подав у відставку з посади в. о. голови Державної служби надзвичайних ситуацій, може повернутися до Міністерства внутрішніх справ, якщо виявить таке бажання, заявив глава МВС Арсен Аваков.

«Зорян Шкіряк – плоть від плоті нашої, наш товариш і друг. І він працює і буде працювати, я сподіваюся, у відомстві, якщо виявить таке бажання», – сказав Аваков.

За його словами, Шкіряк в МВС займався певними напрямами роботи відомства в ранзі радника міністра до того, як був делегований в ДСНС.

12 травня Шкіряк заявив, що подав заяву про відставку. Раніше його критикували через дії під час евакуації українців з Непалу, яка почалася 30 квітня і закінчилася 7 травня.

Літак Іл-76 Міністерства оборони вилетів для порятунку людей 30 квітня, але прибув до столиці Непалу Катманду тільки 5 травня. Причиною затримки стала поломка літака на шляху до Делі, деталі для ремонту доставляли з Києва.

Також підставою для критики керівника Держслужби з надзвичайних ситуацій стало те, що разом із ним до Катманду полетіла його подруга. За словами Шкіряка, вона допомагала потерпілим від землетрусу, надавала їм психологічну допомогу.

Шкіряк був призначений тимчасовим виконувачем обов’язків голови Державної служби з надзвичайних ситуацій 25 березня.

XS
SM
MD
LG