Доступність посилання

ТОП новини

Статус учасника бойових дій мають майже 52 тисячі осіб зі Збройних сил – Міноборони


Міністерство оборони повідомляє, що статус учасника бойових дій отримали 51974 військовослужбовці та працівники Збройних сил – учасники антитерористичної операції. Такі були дані станом на п’ятницю, 22 травня, інформує прес-служба міністерства.

При цьому понад 31 тисяча представників Збройних сил отримала статус учасника бойових дій тільки за період із 15 квітня, мовиться в повідомленні.

Із них 13390 отримали цей статус уже у травні, в перебігу трьох засідань комісії Міноборони з розгляду питань щодо визначення громадянам статусу учасника бойових дій і зарахування до вислуги років окремих періодів військової служби, повідомило міністерство.

Крім військовослужбовців і працівників Збройних сил, про яких навело дані Міністерство оборони, в антитерористичній операції беруть участь також військовослужбовці і працівники інших силових відомств і структур – Міністерства внутрішніх справ, Національної гвардії МВС, Служби безпеки України, Державної прикордонної служби тощо. Їм теж надається статус учасника бойових дій.

XS
SM
MD
LG