Доступність посилання

ТОП новини

ДПСУ: бойовики в зоні АТО запустили 32 безпілотники і обстріляли прикордонний блокпост


Фото ілюстраційне
Фото ілюстраційне

У державній прикордонній службі України звітують, що за минулу добу бойовики у зоні проведення АТО продовжували здійснювати повітряну розвідку та обстріли українських позицій. Про це йдеться в повідомленні на сайті відомства.

«Учора російські найманці тричі здійснили обстріл блокпосту «Золоте», на якому несуть службу прикордонники та військовослужбовці ЗСУ. Терористи використовували гранатомети, АГС та стрілецьку зброю. Українські військові відкривали вогонь у відповідь та змусили ворога відступити. Ніхто з військовослужбовців не постраждав. Незаконні збройні формування продовжували використовувати безпілотні літальні апарати для здійснення повітряної розвідки. Загалом протягом доби в межах Луганської та Донецької областей зафіксовано політ 32 БПЛА», – йдеться в повідомленні.

В Держприкордонслужбі наголосили, що її підрозділи продовжують здійснювати охорону українсько-російського кордону і лінії розмежування між силами АТО та незаконними збройними формуваннями.

Раніше в штабі АТО заявили про щонайменше 16 обстрілів бойовиками позицій українських військових з вечора суботи і впродовж ночі неділі. Сепаратисти заявляють про 36 фактів порушення за минулу добу режиму тиші українською стороною.

XS
SM
MD
LG