Доступність посилання

ТОП новини

Харківщина: нападник на АЗС мав проблеми через кредит – Геращенко


Чоловіка, що напав на АЗС на Харківщині, застрелили, заручники живі
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:01:14 0:00

Чоловіка, що напав на АЗС на Харківщині, застрелили, заручники живі

Радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко повідомляє, що чоловік, який напав на АЗС на Харківщині, мав проблеми через кредит.

«У 2011 році рідні стрілка взяли кредит у 21 тисячу доларів у приватної особи, під кабальні відсотки, штрафи і пені. До квітня 2013 року, судячи з рішення суду, відсотки по кредиту платилися, потім, мабуть, доходи перестали дозволяти це робити. 19 лютого 2015 Люботинським міськрайонним судом було винесено рішення про стягнення суми боргу, штрафів та пені у сумі понад 800 тисяч гривень, при тому, що позивач судячи з тексту рішення суду, хотів стягнути більше 11 мільйонів гривень штрафів», – написав Геращенко на своїй сторінці у Facebook у понеділок, 25 травня.

Сьогодні увечері чоловік, який застрелив двох людей і взяв у заручники трьох співробітників АЗС біля селища Коротич Харківської області, був убитий під час проведення спецоперації.

Раніше у харківському обласному управлінні МВС повідомили, що невідомий на Харківщині обстріляв людей, внаслідок чого є двоє загиблих, після цього на АЗС він захопив заручників.

Міліція встановила, що нападником є 48-річний місцевий житель.

Невідомий захопив й утримує заручників на Харківщині
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:00:54 0:00

XS
SM
MD
LG