Доступність посилання

ТОП новини

Льовочкіна повторно викликали на допит через загибель Калашникова


Сергій Льовочкін
Сергій Льовочкін

МВС повторно викликало народного депутата Сергія Льовочкіна на попит у зв'язку з загибеллю колишнього регіонала Олега Калашникова.

«28 травня Сергій Льовочкін не з’явився на допит до Головного слідчого управління МВС України у рамках розслідування кримінального провадження за фактом умисного вбивства екс-нардепа Олега Калашнікова. У зв’язку з неявкою Сергія Льовочкіна до МВС, органи слідства повторно направили йому повістку для проведення допиту в якості свідка, що призначений на 2 червня 2015 року», – повідомили у МВС у четвер, 28 травня.

25 травня у МВС повідомили, що народного депутата від «Опозиційного блоку» Сергія Льовочкіна та позафракційного Сергія Клюєва викликають на допит як свідків у справі про вбивство колишнього регіонала Олега Калашникова.

15 квітня у Києві вбили депутата Верховної Ради п’ятого скликання, регіонала Олега Калашникова. МВС розглядає низку версій: про політичну діяльність Калашникова, його бізнес-інтереси, зокрема щодо позик і боргів, особисті відносини та пограбування.

XS
SM
MD
LG