Доступність посилання

ТОП новини

У Києві стартували Міжнародні велоперегони миру


Велосипедисти з 13 країн світу проїхались Києвом заради миру
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:01:10 0:00

У Києві розпочалися велозмагання Horizon Park Race for Peace. У них беруть участь близько 200 спортсменів із 13 країн світу. Україну зокрема представляють команди Comanche Kyiv Ukraine, Kyiv Capital Racing, збірна Миколаївської області, збірна України.

«Коли минулого року ми вирішили відновити проведення легендарних Перегонів Миру, ми навіть не очікували, що це знайде таку підтримку і відгук у гонщиків. Цього року відмічаємо ще більш активний інтерес у іноземних учасників до наших українських велоперегонів. Велоперегони в ім’я миру об’єднали сьогодні спортсменів із різних країн», – розповідає віце-президент Федерації велоспорту України.

Сьогоднішні перегони спортсмени присвятили миру в Україні і на Донбасі, зокрема.

«Гонки цікаві, сильні, хороша організація. Ми готові добре гонку проїхати, будемо старатися. Хоч усі команди сьогодні сильні і мають рівні шанси на перемогу», – поділився своїми очікуваннями казахський спортсмен Віталій Звєрєв.

Велоперегони центральними вулицями столиці у День Києва проводилися ще з 60-их років минулого століття. У 2012 році змагання отримали офіційний міжнародний статус.

XS
SM
MD
LG