Доступність посилання

ТОП новини

Кримськотатарський телеканал ATR відновлює мовлення – Мінінформ


Радник міністра інформаційної політики України Сергій Костинський повідомляє про відновлення мовлення кримськотатарського телеканалу ATR в Києві.

За його інформацією, 18 червня у столиці відбудеться прес-конференція за участю власника телеканалу Ленура Іслямова і голови Меджлісу кримськотатарського народу Рефата Чубарова, на якій оголосять всі подробиці.

На офіційному сайті телеканалу інформація про відновлення мовлення поки відсутня. У Криму співробітники телеканалу анонс Костинського не коментують.

З 1 квітня єдиний у світі кримськотатарський телеканал ATR припинив аналогове мовлення на території півострова, бо йому не видали російську ліцензію.

Пізніше на телеканалі повідомили, що інформаційна редакція АТR відновлює зйомки новинних сюжетів і спеціальних репортажів, які будуть розміщувати на сайті телеканалу.

Відразу після припинення мовлення ATR представники «влади Криму» виступили з ініціативою створення підконтрольного їй «громадського кримськотатарського телебачення». Вони вважають, що воно сприятиме реалізації права кримських татар на отримання правдивої інформації.

XS
SM
MD
LG