Доступність посилання

ТОП новини

У Києві відкрився форум «Народна оборона» на підтримку армії


Понад 100 волонтерських груп і підприємств України беруть участь у роботі форуму «Народна оборона». Дводенний форум-виставка розпочався 26 червня в міжнародному центрі «Мистецький арсенал» у Києві.

Як повідомив Радіо Свобода громадський діяч, ініціатор форуму Ігор Гаврилов, порівняно з минулим роком спектр діяльності волонтерів та бізнесу, які обслуговують потреби АТО, значно зріс.

«На цій виставці зібрались люди небайдужі, які мобілізують свої зусилля на захист, на оборону свого дому, сім’ї і держави. Завдячуючи нашому ставленню до того, що діється в Україні, ми відбуваємось як країна», – зазначив Гаврилов.

За його словами, серед учасників форуму – ті організації, підприємства, волонтерські групи, які надають допомогу Збройним силам, Національній гвардії України, військовим медикам тощо. Це, серед інших, – волонтерські організації «Армія SOS», «Укроп», центр тактичної (польової) медицини «Хотабич» та інші, інформаційна агенція «МайданПресЦентр». Державні інституції представлені криміналістичним центром Київського обласного управління МВС України і промисловими підприємствами.

XS
SM
MD
LG