Доступність посилання

ТОП новини

В окупованому Криму журналістів вчитимуть працювати у надзвичайних умовах


(ілюстраційне фото)
(ілюстраційне фото)

Кримських журналістів вчитимуть працювати в умовах надзвичайних ситуацій і катастроф. Про це у понеділок, 29 червня, повідомила прес-служба управління Міністерства з надзвичайних ситуацій Росії в окупованому Криму.

За їхнім повідомленням, рятувальники спільно зі Спілкою журналістів Криму 8-9 липня проведуть тренінг для працівників ЗМІ на тему «Особливості роботи журналістів у зонах ліквідації надзвичайних ситуацій і подій».

«Мета семінару – навчити представників інформаційних структур півострова практичним навичкам і вмінням, які допоможуть їм безпечно і ефективно працювати в екстремальних умовах, у зонах аварій і катастроф природного і техногенного характеру, правильно оцінювати ситуацію у зоні надзвичайних ситуацій для найбільш об’єктивного і всебічного висвітлення подій і діяльності рятувальників», – мовиться у повідомленні.

Дводенний курс розрахований на фахівців, які мають досвід роботи в медіасфері, і «прагнуть вийти на якісно новий рівень взаємодії з відомством».

У програмі навчання передбачені лекції та тренінги з надання першої медичної та психологічної допомоги та самопорятунку, майстер-класи від фахівців різних підрозділів МНС Росії, а також практичні заняття з рятувальниками.

Росія анексувала український Крим у березні 2014 року.

XS
SM
MD
LG