Доступність посилання

ТОП новини

Міліція з’ясовує обставини вибуху в Одесі – МВС


Місце вибуху біля кафе в Одесі, 2 липня 2015 року (фото з сайту МВС)
Місце вибуху біля кафе в Одесі, 2 липня 2015 року (фото з сайту МВС)

В управлінні МВС Одеської області повідомляють про початок слідчих дій за фактом вибуху минулої ночі біля одного із закладів харчування в Одесі. Про це йдеться у повідомленні на сайті МВС.

«2 липня, о 02:50 надійшло повідомлення про те, що за адресою по вулиці Жуковського, 38, в ресторані «У Ангелових» стався вибух. Співробітники міліції встановили, що в результаті спрацювання вибухового пристрою пошкоджено вхідні двері та фасад закладу. Вибито шибки на вікнах в квартирах над рестораном і у сусідньому кафе. Постраждалих в результаті вибуху немає», – йдеться в повідомленні.

На місці події працює слідчо-оперативна група, кримінальне провадження відкрили за статтею про терористичний акт.

Користувачі соцмереж раніше повідомляли, що в центрі Одеси цієї ночі пролунав вибух в одному із кафе міста. Були також повідомлення про те, що буцімто власники закладу відзначаються своїми патріотичними позиціями.

В Одесі останнім часом почастішали факти вибухів, які відбуваються здебільшого вночі. Міліція у більшості випадків кваліфікує злочини як хуліганство і псування майна. Втім, за даними правоохоронців, саме Одеса, а також Харків є лідерами серед міст, де зловмисники вдаються до таких дій.

XS
SM
MD
LG