Доступність посилання

ТОП новини

Шевченко каже, що має три пропозиції нової роботи


Ігор Шевченко
Ігор Шевченко

Звільнений сьогодні парламентом міністр екології Ігор Шевченко розглядає три пропозиції після відставки з посади. Як повідомляє кореспондент Радіо Свобода, він каже, що може стати частиною нової політичної сили, частиною команди голови Одеської ОДА Міхеїла Саакашвілі, а також балотуватись у мери.

«Є пропозиції і роздуми піти на вибори мера в одному з міст України. Це може бути Київ, Одеса, або ж піти в команду до Саакашвілі і допомагати йому там робити реформи, щоб показати приклад для всієї країни», – анонсував він у кулуарах парламенту.

Шевченко вважає, що його «вичавили» з уряду за те, що він говорив правду.

«Це відбулось під шантажем і тиском «Радикальної партії» і «Народного фронту», – заявив екс-міністр.

Ігор Шевченко також повідомив, що, окрім позову проти Олега Ляшка http://www.radiosvoboda.org/content/news/27102063.html щодо захисту його честі та гідності, він готує позови ще проти низки політків.

«Готуємо позови проти Чорновол, проти Ємця, проти Пашинського, Помазанова тому, що всі вони говорили неправду і наводили наклепи на мене у ЗМІ. І також проти пана Бояркіна, який зараз тимчасово виконувач обов’язків голови Державної служби геології і надр і який на сайті цього відомства опублікував наклепницьку інформацію проти мене. Він написав, що начебто я змушую його когось призначати, що я лобіюю видачу якихось ліцензій», – додав Шевченко.

На своє місце звільнений міністр пропонує свого заступника Світлану Коломієць.

Сьогодні депутати Верховної Ради України відправили у відставку міністра екології Ігоря Шевченка. Таке рішення підтримали 235 парламентарів за необхідних 226.

XS
SM
MD
LG