Доступність посилання

ТОП новини

Міліція: 2 жителів Маріуполя поранені через вибух гранати


Ілюстраційне фото
Ілюстраційне фото

У Маріуполі стався вибух гранати, внаслідок якої постраждали двоє жителів, повідомляє прес-служба Маріупольського головного управління ГУМВС України в Донецькій області.

За повідомленням, вибух стався у ніч на 6 липня.

«Після 00:00 до чергової частини Маріупольського ГУ надійшло повідомлення від жителів про те, що на вулиці Київській вибухнула граната. Через кілька хвилин на лінію «102» подзвонили медики і повідомили про те, що в міську лікарню з різними пораненнями доправлено громадян 1992 і 1993 років народження», – йдеться в повідомленні міліції.

На місці вибуху міліціонери виявили і вилучили металевий фрагмент. Крім того, виявили воронку від вибуху і сліди бурого кольору.

Міліція повідомляє про порушення справи за статтею «замах на умисне вбивство». Обставини події встановлюють.

Нещодавно у Сумах в офісі партії «Батьківщина» прогримів вибух, жертв і потерпілих не було. Останнім часом об’єктами зловмисників, які влаштовують вибухи, стали міста Одеса і Харків. Спочатку у більшості випадків міліція кваліфікувала вибухи в кафе, ресторанах, офісах партій і громадських організацій здебільшого як хуліганство і псування майна. Зараз частіше йдеться саме про кваліфікацію за статтею про теракт. Останній «теракт» стався в Одесі 2 липня у місцевому кафе посеред ночі, ніхто не потерпів.

XS
SM
MD
LG