Доступність посилання

ТОП новини

Пораненим внаслідок вибуху у Львові міліціонерам потрібна кров


Стан пораненого у Львові 24-річного дільничного міліціонера Романа Личака стабільний, розповіла Радіо Свобода завідувачка відділення Лікарні швидкої допомоги Львова Зоряна Біда.

Стан іншої потерпілої – 31-річної дільничної Надії Андрухів – залишається тяжким, але жінка притомна. Їй довелось ампутувати ногу, вона втратила і нирку, пошкоджено кишківник.

«Обоє потерпілих потребують кров. Тому закликаю львів’ян здати для них кров», – зауважила лікар.

14 липня у Львові з різницею у часі 30 хвилин пролунали два вибухи біля опорних пунктів міліції. В обох випадках здетонували гранати Ф-1. Дільничні відділення розташовані у житлових будинках, але ніхто з мешканців не постраждав.

Правоохоронці кваліфікують вибухи як теракт і розглядають кілька версій, що це, зокрема, може бути пов’язано з воєнними діями на Донбасі чи подіями в Мукачеві. За словами правоохоронців, вибухівку встановлювали професіонали, працювали диверсанти.

За інформацією Головного управління МВС у Львівській області, за добу львів’яни чотири рази повідомили про виявлення підозрілих предметів.

«Правоохоронці виїжджали на місце, але нічого небезпечного не виявили», – розповіла речниця ГУ МВС у Львівській області Світлана Добровольська.

Розслідуванням терористичного акту займається управління СБУ у Львівській області.

XS
SM
MD
LG