Доступність посилання

ТОП новини

У Кривому Розі координатор Автомайдану заявляє, що невідомі спалили його авто


У Кривому Розі один з координаторів Автомайдану Максим Демидов заявляє про те, що цієї ночі невідомі спалили його авто через його громадську активність.

Як повідомив Радіо Свобода автомайданівець, близько 00:40 у нього спрацював брелок сигналізації: коли чоловік визирнув у вікно, то побачив, що його автомобіль «Subaru Legacy» горить і невідомий тікає з місця події.

Як зазначив Максим Демидов, на місці події він виявив сліди пляшки із запалювальною сумішшю. За його словами, на місці події були також свідки, які помітили кількох людей, які відбігали від палаючої машини.

Як зазначив Демидов, він одразу викликав рятувальників та міліцію.

«Я пов’язую цей інцидент зі своєю громадською діяльністю. Останнім часом мені надходили дзвінки з погрозами. Я впевнений, що моя машина була обрана для підпалу невипадково. З місця події зникли номери мого авто, думаю, невідомі прихопили їх як «трофей», – сказав Демидов.

Автомобіль вигорів ущент.

Інцидент уже зареєстрований Довгінцивським районним відділом міліції Кривого Рогу. Проте в міліції наразі інцидент не коментують.

Криворізькі автомайданівці, зокрема Максим Демидов, відомі через протистояння з місцевою владою та правоохоронцями. У січні, зокрема, вони відвезли вантажівку з 5 тоннами снігу з нерозчищених вулиць міста під будинок міського голови Юрія Вілкула. У грудні 2014 року в Кривому Розі до кримінальної відповідальності був притягнутий співробітник ДАІ, звинувачений у переслідуваннях учасників криворізького Автомайдану.

XS
SM
MD
LG