Доступність посилання

ТОП новини

Аксьонов заявляє про скорочення кількості охочих працювати на держслужбі в Криму


Сергій Аксьонов
Сергій Аксьонов

Керівник окупаційного уряду Криму Сергій Аксьонов заявляє про скорочення на півострові кількості охочих працювати на державній службі. Про це він заявив в інтерв’ю російському виданню Lenta.ru.

«Сьогодні черги на держслужбу взагалі немає. Мало того, у нас йде скорочення, люди просто йдуть з роботи – немає мотивації. Ми за всіма напрямками, без винятку, втрачаємо кваліфікованих фахівців», – сказав він.

За словами Аксьонова, в Криму у держслужбовців ненормований графік і невисокі зарплати.

«Їдьте і подивіться, як люди працюють і за які гроші. Коли ви це побачите, ви скажете, що їм треба давати медалі за трудовий подвиг», – сказав Аксьонов.

Раніше міністр праці та соціального захисту окупаційного уряду Криму Олена Романовська повідомляла, що в Криму на початку року майже половина співробітників управлінь соціального захисту звільнилися через низьку оплату праці та навантаження. Директор Кримського центру зайнятості населення Сергій Бродівський також заявляв, що в Криму лікарі не йдуть працювати в державні лікарні через низькі зарплати.

Росія анексувала Крим в березні 2014 року і включила півострів до свого складу. Україна і країни Заходу вважають Крим тимчасово окупованою територією і вводять щодо Росії санкції.

XS
SM
MD
LG