Доступність посилання

ТОП новини

Аноніма, що обіцяв знищити голову Харківської ОДА, шукають за IP-адресою


Міліція вираховує аноніма, що обіцяв вбити голову Харківщини
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:00:59 0:00

Міліція вираховує аноніма, що обіцяв вбити голову Харківщини

Експерти головного управління МВС за IP-адресою шукають невідому людину, що надіслала листа про наміри проведення замаху на голову обласної державної адміністрації Ігоря Райніна. Про це повідомив очільник міліції Харківщини генерал-майор Анатолій Дмитрієв.

«Згідно з законодавством ми зареєстрували оперативно цей матеріал, повідомлення, що прийшло на скриньку головного управління. Вжили додаткових заходів безпеки. Наші спеціалісти розшукують за IP-адресою, є така можливість встановити осіб, хто це робить, так як було із замінуванням. Ми будемо робити все, щоб знайти», − повідомив начальник ГУ МВС в Харківській області Анатолій Дмитрієв.

Тепер працівників обласної адміністрації та голову державної установи Ігоря Райніна буде посилено охороняти спецпідрозділ «Грифон».

23 липня прес-центр харківської міліції оприлюднив інформацію про те, що на відомчу електронну пошту надійшов лист від невідомого чоловіка. В ньому йшлося про намір нападу на першу особу області. З тексту повідомлення стало зрозуміло, що злочин невідомі запланували на 24 липня під час прес-конференції за участю Ігора Райніна та керівників силових структур регіону.

У п’ятницю прес-конференція проходила за посилених заходів безпеки: територію приміщення правоохоронці обшукали з собаками, а у журналістів міліція перевіряла речі та техніку.

За фактом події відкрито кримінальне провадження за статтею 14 та частиною 1 статті 115 (готування до умисного вбивства) Кримінального кодексу України.

XS
SM
MD
LG